Slide backgroundiPhone

FileMaker Go®
voor uw iPhone®

FileMaker
Slide backgroundiPad

FileMaker Go®
voor uw iPad®

FileMaker
Slide backgroundiMaciPadmacbook

uw data beschikbaar

altijd en overal

iPhoneFileMaker
Slide backgroundCloudWebbrowserlaptopiMaciPadiPhone

Waarom FileMaker

FileMaker is een van de meest toegankelijke database-pakketten op de markt. Het is niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, ook middelgrote en grote organisatie en zelfs multinationals gebruiken het om een deel van hun bedrijfsvoering mee te vereenvoudigen.

Gebruiksvriendelijk en krachtig

Geen enkel ander database-pakket is zo gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd zo krachtig en veelzijdig als FileMaker. Het leent zich voor het opzetten van eenvoudige databases voor persoonlijke gebruik en voor krachtige relationele database-oplossingen die perfect samenwerken met veelgebruikte company-software als SAP, Exact en MySQL. Bekijk een overzicht van de toepassingen die we voor onze klanten hebben gebouwd.

Platform onafhankelijk

Een van de grote voordelen van FileMaker is de platform onafhankelijkheid. FileMaker is beschikbaar voor Mac, Windows en iOS. Daardoor is het niet nodig om data te converteren tussen het ene en het andere pakket. Iedereen werkt eenvoudigweg met dezelfde software en dezelfde bronbestanden.

Delen via het net

Met FileMaker kunt u uw database-gegevens eenvoudige delen via een lokaal netwerk of via internet. Met de ingebouwde webpublishing-opties ontwikkelen we online toepassingen op maat. Uw medewerkers of klanten werken via de browser alsof ze in FileMaker zelf werken. Dankzij de designopties van FileMaker is het bovendien mogelijk om het systeem zo te bouwen dat het oogt als een geheel native applicatie.

FileMaker Go

Met FileMaker Go, dat gratis beschikbaar is voor de iPad en iPhone, werkt u onderweg of op locatie net zo makkelijk uw systemen bij. Ideaal voor buitendienstmedewerkers of medewerkers die veel op reis gaan.

Om al die redenen werken we bij iFresh vanaf dag 1 met FileMaker. Het biedt onze klanten ongekende mogelijkheden. En voor ons is het steeds weer een nieuwe uitdaging om een FileMaker-systeem te ontwikkelen dat precies aansluit op uw wensen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.