Slide backgroundiPhone

FileMaker Go®
voor uw iPhone®

FileMaker
Slide backgroundiPad

FileMaker Go®
voor uw iPad®

FileMaker
Slide backgroundiMaciPadmacbook

uw data beschikbaar

altijd en overal

iPhoneFileMaker
Slide backgroundCloudWebbrowserlaptopiMaciPadiPhone

Over iFresh

Het team van iFresh bestaat uit acht ontwikkelaars met een passie voor het ontwikkelen van FileMaker-applicaties. Naast een vast team doen we ook regelmatig een beroep op een groep van ervaren flexibele krachten die we aan ons hebben gebonden.

De maatwerkoplossing die bij u past

We beschouwen het als onze missie om de beste maatwerkoplossingen te maken, waarmee onze klanten efficiënt en met plezier kunnen werken. Dankzij korte lijnen naar onze supportmedewerkers en hun flexibele, servicegerichte instelling werken onze klanten graag met ons samen. En dat genoegen is geheel wederzijds.

iFresh als Platinum partner

iFresh is FileMaker Platinum partner. Het FileMaker Certificatie is het officiële getuigschrift van FileMaker, Inc. Deze certificering geeft u de garantie dat u een bedrijf inhuurt met ervaren FileMaker-professionals die kennis en ervaring hebben van de complete FileMaker productlijn. Onze ontwikkelaars hebben allen het certificeringsexamen ‘Developer Essentials for FileMaker’ met goed gevolg afgelegd. Meer weten over iFresh? Maak snel een afspraak.