Slide backgroundiPhone

FileMaker Go®
voor uw iPhone®

FileMaker
Slide backgroundiPad

FileMaker Go®
voor uw iPad®

FileMaker
Slide backgroundiMaciPadmacbook

uw data beschikbaar

altijd en overal

iPhoneFileMaker
Slide backgroundCloudWebbrowserlaptopiMaciPadiPhone

Trainingen

Bij iedere maatwerkapplicatie die we opleveren, trainen we u en uw medewerkers om probleemloos te kunnen werken met de software. In één dag leren we u op locatie hoe FileMaker werkt aan de hand van praktijkgerichte opdrachten. U leert relaties invoeren, bestellingen verwerken, facturen maken en reportages uitdraaien. Uiteraard komen alle onderdelen aan bod die op uw organisatie van toepassing zijn.

Overige trainingen

Omdat veel applicaties die we bouwen nauw samenwerken met andere software, hebben we de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan met andere pakketten, zoals Microsoft Word, Excel en Powerpoint. Ook voor deze pakketten kunnen we de kennis van uw medewerkers opfrissen, zodat ze niet alleen met de FileMaker-applicatie uit de voeten kunnen, maar met alle Office-software die in uw organisatie wordt gebruikt.

Heeft u een maatwerkpakket van iFresh en wilt u uw kennis opfrissen? Of wilt u nieuwe medewerkers laten trainen in het gebruik van uw systeem? Neem dan contact met ons op zodat we samen de trainingsmogelijkheden kunnen doornemen.