Slide backgroundiPhone

FileMaker Go®
voor uw iPhone®

FileMaker
Slide backgroundiPad

FileMaker Go®
voor uw iPad®

FileMaker
Slide backgroundiMaciPadmacbook

uw data beschikbaar

altijd en overal

iPhoneFileMaker
Slide backgroundCloudWebbrowserlaptopiMaciPadiPhone

Toepassingen

Elke organisatie stelt andere eisen aan de systemen waar het mee werkt. Dankzij de flexibiliteit en kracht van FileMaker en FileMaker Go kunnen we bij iFresh altijd een systeem bouwen dat perfect aansluit bij de processen in uw organisatie. Hieronder een overzicht van de mogelijke toepassingen.

Relaties beheren

Het opzetten van een eenvoudig relatiebestand is vaak een van de eerste redenen om voor FileMaker te kiezen. Het leent zich bij uitstek voor het overzichtelijk organiseren van een klanten- of debiteurenbestand. Dankzij de uitgebreide relationele mogelijkheden is zo’n database bovendien te koppelen aan bijvoorbeeld een ordersysteem.

Financiële toepassingen

FileMaker is uitgerust met krachtige berekeningsvelden. Met de juiste scripts die we daar bij iFresh aan toevoegen kunt u uw hele financiële administratie in FileMaker onderbrengen. Offertes, orders en facturen zijn aan elkaar gekoppeld en door het instellen van de juiste gebruikersrechten bepaalt u zelf wie toegang heeft tot welke bestanden.

Productbeheer

Als uw organisatie werkt met producten, kunt u het beheer van uw assortiment perfect regelen met FileMaker. iFresh maakt een beheersysteem op maat voor uw winkel, magazijn of fabriek, zodat u altijd zicht heeft op voorraden en bestellingen. Uiteraard is dit ook te koppelen aan een ordersysteem, uw webshop en zelfs aan het externe Track en Trace-systeem van uw bezorgpartner.

Projecten

Bent u actief in de dienstverlenende sector, dan kunt u het volledige projectmanagement in FileMaker onderbrengen. U stelt teams samen, beheert takenlijsten, plant vergaderingen en evenementen. Ieder lid van het team heeft inzicht in de stand van zaken, op zijn Mac, PC, iPad of iPhone. Ook onderweg.

Uw toepassing

Van alle toepassingen die wij bouwen, is er geen hetzelfde. Elk bedrijf, iedere organisatie heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Daarom maken we altijd oplossingen op maat. iFresh bouwt systemen die perfect aansluiten op uw situatie. Kijk voor concrete voorbeelden van zulke oplossingen in onze uitgebreide lijst van projecten.