Slide background

FileMaker Go®
voor uw iPad®

FileMaker Ontwikkeling

“iFresh FileMaker Platinum Partner beschikt over FileMaker Certified Developers, hierdoor zijn onze ontwikkelaars specialisten binnen hun vakgebied.”

Advies

Van onze specialisten verwacht u natuurlijk uitsluitend weloverwogen advies. Logisch. De softwareapplicatie gaat een belangrijke rol spelen binnen uw organisatie. Wat ons betreft is een goed advies essentieel. Naast prettig werken wilt u met onze software namelijk ook winst maken. Daarom zullen u en uw medewerkers ons in het begin regelmatig op kantoor zien. Wij doorlopen alle bedrijfsprocessen. Van het aantrekken van uw klanten tot aan de factuur die de deur uit gaat en verder. Niets laten we aan het toeval over. Het resultaat is een compleet advies, dat uitsluitend op uw bedrijf is toegespitst.

Ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat ú met onze software kunt werken. Ten slotte gaat u er dagelijks mee aan de slag. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. Belangrijk daarbij is dat u ons meeneemt in al uw bedrijfsprocessen. Pas als wij van alle processen op de hoogte zijn gaan wij aan de slag met de softwareontwikkeling. Is voorraadbeheer voor u essentieel? Dan zorgen wij dat u eenvoudig een uitdraai van de voorraden kunt maken. Vindt u het belangrijker om de facturabele uren van uw medewerkers inzichtelijk te hebben? Dan richten wij FileMaker zo in dat u dat in één oogopslag kunt zien.

Nogmaals, ú gaat met FileMaker software werken. Dan wilt u natuurlijk een pakket dat volledig op úw wensen aansluit.