Slide background

FileMaker Go®
voor uw iPhone®

FileMaker Support

Het team van iFresh bestaat uit gecertificeerde FileMaker-ontwikkelaars, die ruime ervaring hebben in het ontwikkelen van nieuwe FileMaker-applicaties en het onderhouden en uitbreiden van bestaande.

Uitbreiden bestaande applicaties

Uiteraard bieden we support en onderhoud voor de applicaties die we op maat voor u hebben gemaakt. Daarnaast kunnen onze ontwikkelaars uw elders ontwikkelde of door uzelf gebouwde FileMaker-applicaties voorzien van nieuwe functionaliteit of desgewenst in z’n geheel ombouwen naar een nieuwere versie van FileMaker. Neem gerust contact met ons op, wij brengen graag uw wensen in kaart. Zo’n intake is bij iFresh kosteloos.

Inzichtelijke facturen

Bij iFresh maken we geen gebruik van ingewikkelde SLA-contracten waarbij u een maandelijks bedrag betaalt voor Support & Onderhoud. In plaats daarvan heeft u de keuze tussen een strippenkaart – waarbij u vooraf een bepaald aantal onderhoudsuren inkoopt met een vaste korting – en het achteraf afrekenen van gemaakte uren op basis van het uurtarief van € 95,00. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

aantal uur korting prijs
iFresh Strippenkaart Small 25 uur 2 % € 2.325,00
iFresh Strippenkaart Medium 50 uur 4 % € 4.560,00
iFresh Strippenkaart Large 100 uur 8 % € 8.740,00

Alle bedragen zijn exclusief BTW.